Schuimbetonpomp

 

Schuimbeton is een hoogwaardig van cement, fijn zand, water,  schuimmiddel en alternatieve vulmiddelen als steenmeel. Het wordt verpompt door een speciale pomp met slangen met een diameter van 2 tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 30 meter verticaal. Bij Loosman Betonpompen hebben we alles in eigen handen en zijn we niet afhankelijk van betoncentrales!

Eigenschappen van schuimbeton
Door het lichte gewicht, kan toegestaan ​​van 500 tot 1800 kg / m3, is schuimbeton vrij eenvoudig aan te brengen en vlakt het zichzelf redelijk uit. Schuimbeton hoeft niet verdicht te worden, wordt in korte tijd uitgehard en is zeer goed recyclebaar. Daarnaast is schuimbeton ongevoelig is voor vorst en / of krimp. Dit komt omdat de waterindringing nul is en de luchtbelletjes is een doorlopend stelsel vormen. 

Toepassingen van schuimbeton
Schuimbeton is uitermate geschikt voor in de water-, utiliteit-, grond-, weg en woningbouw. Het beton wordt onder meer gebruikt bij werkvloeren, dekvloeren, kruipruimten, als isolatie of als versterking. Vooral op plekken waar de ondergrond niet draagkrachtig genoeg is, wordt schuimbeton gestort. Ook als afdekking van de grondlaag in bijvoorbeeld kruipruimtes is schuimbeton dé ideale oplossing. Schuimbeton verloor namelijk het vochtprobleem onder de begane grondvloer op.

Prijzen van schuimbeton
De prijzen van schuimbeton garant en zijn afhankelijk van de afmetingen die bij uw bouwproject passen het gewicht. Nieuwsgierig naar wat de kosten zijn om een ​​schuimbetonpompen te huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Specificaties
Gesloten celstructuur
Isolerend
Goede vorst/dooi weerstand
Licht van gewicht
Recyclebaar