Loosman Betonpompen Loosman Betonpompen
Betonpompen 0594-553000 Schuimbeton 0594-553030
Betonpompen info@nbcleek.nl Schuimbeton info@nibleek.nl
featured image

Over Loosman Betonpompen

Loosman Betonpompen is opgericht in 2008 door Gilles Loosman, met zijn jaren lange ervaring in deze branche, heeft hij de stap gemaakt naar een eigen bedrijf.
Via de aankoop van de eerste kleine betonpompen in Nederland heeft hij het bedrijf laten een doorgroeien naar een complete speler op de markt, naast de eerder genoemde kleine pompen werden er een aantal giekpompen gekocht en vervolgens ook twee schuimbeton units.


In 2022 hebben Gilles en Linda Loosman hun bedrijf verkocht aan de NBC te Leek, dit bedrijf is werkzaam in dezelfde branche en zag in Loosmanbetonpompen een goede kans om hun werkzaamheden uit te breiden.
Alle werknemers zijn met deze overname mee gegaan en de NBC/Loosman combinatie probeert u nu het beste van twee bedrijven aan te bieden.

Kwaliteit, flexibiliteit en service

Ons kantoor en de werkplaats zijn beide gevestigd in Steenwijk en liggen vlak naast de A32, tussen Heerenveen en Zwolle in. Met 14 werknemers in dienst zijn we misschien niet het grootste betonpompbedrijf maar bieden wij de beste oplossing voor het verpompen van beton. In het Noorden van Nederland hebben wij meerdere locaties waar de betonpompen zijn gevestigd: Groenlo, Leeuwarden, Coevorden en Erika.

Daarnaast blijven wij ons continu ontwikkelen en zijn wij op zoek naar nieuwe technieken om iedereen, zowel de zakelijke markt als particulieren, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet voor niets maken meer aannemers, vloerenbedrijven en betonmortelcentrales gebruik van onze diensten.

Met een jong machinepark en een team van goed opgeleide en ervaren machinisten levert Loosman betonpompen precies wat u nodig heeft: een betrouwbare partner in betonpompen!

Hulp nodig bij uw werkzaamheden?

Wij beschikken over de juiste apparatuur en vakkundig personeel.

Contact opnemen Offerte aanvragen