featured image

Over Loosman Betonpompen

Loosman Betonpompen is ontstaan ​​en in 2008 opgericht door Gilles Loosman. Door zijn jarenlange ervaring bij een betonpompbedrijf wist Gilles alle ins en out uit de praktijk. Het werken beviel hem goed maar toch bleef er iets aan hem knagen. Hij wilde meer, een stap verder en zijn droom ontdekt: het oprichten van een eigen bedrijf.

Het betonpompbedrijf Loosman Betonpompen werd gestart en begon direct met het kopen van een aanhangerpomp, oftewel een kleine betonpomp . Hiermee waren wij de eerste in Nederland die gebruik gemaakt van een kleine betonpomp voor de moeilijk bereikbare stortplaatsen. In de jaren daarna hebben wij ons aanbod uitgebreid en is het aantal betonpompwagens vergroot tot 16 verschillende voertuigen.

Door te blijven investeren in de nieuwste technieken kunnen wij altijd de beste oplossing voor het verpompen van beton aanbieden. Ons bedrijvenpark bestaat nu uit vijf aanhanger betonpompen en een schuimbetonpomp die zeer geschikt zijn voor het kleinere werk. Dit betekent geen gezeul meer met kruiwagens. Ook zijn we ons gaan specialiseren op het grote werk en beschikken we over vier verschillende Schwing Telescooppompen van 28 meter, 31 meter, 36 meter en 42 meter. Door de flexibele slangen zijn obstakels altijd te overbruggen en kunnen we ook  grotere oppervlakten verwerken! 

Kwaliteit, flexibiliteit en service

Ons kantoor en de werkplaats zijn beide gevestigd in Steenwijk en liggen vlak naast de A32, tussen Heerenveen en Zwolle in. Met 14 werknemers in dienst zijn we misschien niet het grootste betonpompbedrijf maar bieden wij de beste oplossing voor het verpompen van beton. In het Noorden van Nederland hebben wij meerdere locaties waar de betonpompen zijn gevestigd: Groenlo, Ferwerd , Coevorden en Erika.

Daarnaast blijven wij ons continu ontwikkelen en zijn wij op zoek naar nieuwe technieken om iedereen, zowel de zakelijke markt als particulieren, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet voor niets maken meer aannemers, vloerenbedrijven en betonmortelcentrales gebruik van onze diensten.

Met een jong machinepark en een team van goed opgeleide en ervaren machinisten levert Loosman betonpompen precies wat u nodig heeft: een betrouwbare partner in betonpompen!

 

Hulp nodig bij uw werkzaamheden?

Wij beschikken over de juiste apparatuur en vakkundig personeel.

Contact opnemen Offerte aanvragen