Betonpompen voor moeilijkbereikbare stortplaatsen

Huur een kleine betonpomp

De goedkoopste van Noord Nederland

Vraag een gratis offerte aan.
Loosman Betonpompen

Kleine betonpomp

Kleine betonpomp

Huur een kleine betonpomp.
Voor de moeilijk bereikbare plaatsen is de Putzmeister 715 ideaal. Met de Putzmeister 715, met zijn kleine afmetingen van 4.5 meter bij 1.6 meter, is het makkelijk om in gebouwen of op moeilijk bereikbare plaatsen te pompen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De Putzmeister 715 kan ongeveer 22m3 per uur pompen.

foto 1foto 2foto 3

Met de speciale, kleine betonpompen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Naast het storten van bijvoorbeeld drukvloertjes is het volstorten van wanden, buis- en boorpalen en kelders geen enkel probleem. De kleine betonpomp heeft weinig opstelruimte nodig en door de flexibele slangen zijn obstakels hoe dan ook altijd te overbruggen.

Technische gegevens kleine betonpomp:

  • Slang rond 65 bereik 160 meter, gewone beton, 4.16, spramex.
  • Slang rond 50 bereik 60 meter, vloeispecie, anahydriet, 2.8 grind, kaft.
  • Slang rond 42 bereik 20 meter, vloeispecie, anahydriet, 2.8 grind, kaft.
  • Pompcapaciteit ongeveer 22 m3 per uur

Toepassingen van een kleine betonpomp:

De mogelijkheden van onze kleine betonpomp zijn onbeperkt en varieren van naden vullen, kolommen storten, buispalen vullen, wandjes storten, funderingen aanleggen en het aanbrengen van druklagen binnen en buiten. Onze betonpompen kunnen door zowel bedrijven als particulieren gehuurd worden.

Vraag een offerte aan:

Weten wat het kost om een betonpomp te huren? Laat ons dan een persoonlijke offerte voor u opstellen.

Loosman betonpompen schaft een nieuwe betonpomp aan

Van der Spek Vianen B.V.leverde onlangs opnieuw een Putzmeister stationaire betonpomp af aan Loosman Betonpompen B.V. uit Steenwijk, ditmaal van het type P 715 TD.

Ook deze Putzmeister betonpomp is in de opvallend zwarte bedrijfskleur van Loosman gespoten. De P715 TD heeft een maximale theoretische capaciteit van 17,4 m bij een betondruk van 68 bar. De door een 34,5 kW Deutz dieselmotor aangedreven betonpomp maakt 27 slagen per minuut. Deze stationaire betonpomp is ook in een elektrisch aangedreven variant leverbaar.

Loosman Betonpompen is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende betonwerkzaamheden, van het leveren van een gladde betonvloer tot het vullen van naden of het storten op lastig bereikbare plaatsen. Hiervoor beschikt Loosman over een aantal Putzmeister aanhangerbetonpompen, waarmee zij voornamelijk in Noord-Nederland actief is.